Shirley May bruiloft - fotograaf Love by

Muziek die raakt en bij jullie past

Je bent er helemaal klaar voor. Jouw vader (of getuige) pakt je nog even stevig vast. Júllie nummer wordt ingezet. Je kijkt je vader aan en lopen samen de prachtige ceremonielocatie op. De eerste tranen worden weggepinkt. En daar staat ie dan: jóuw toekomstige man of vrouw! 

Jullie liefde spreekt in prachtige, ontroerende muziek, die helemaal bij jullie past. Jullie kijken elkaar aan en genieten intens van dit moment.

Livemuziek tijdens de ceremonie

Ik laat jullie nog intenser genieten door júllie liedje met veel gevoel live ten gehore te brengen. Muziek maakt emotie los en dat is wat je wilt voelen op zo'n mooi moment:  de liefde!

Muziek is persoonlijk. Ik ga met jullie om tafel om naar jullie verhaal en wensen te luisteren. Ik geef tips waar je aan kunt denken.

 

Samen komen we tot de beste muziek die past op de mooiste dag van jullie leven!

Wil jij jouw aanstaande verrassen?

Je kunt ook een persoonlijk lied op maat laten schrijven. 

Welke emoties eerder loskwamen...

Freek & Zita, foto by LovebyLoesjpg

Zita & Freek

Het optreden van May was een onvergetelijke toevoeging aan onze mooiste dag. 
Haar stem is zo puur en mooi! Kippenvel!

De persoonlijke touch in de vorm van een speciaal voor ons geschreven liedje was heel speciaal.

Josine & Nick

May wist zowel op de repetitie als op de dag zelf exact de juiste snaar te raken en wist de liedjes zo te brengen dat iedereen erg geëmotioneerd raakte op het moment dat ze aan het performen was.

 

Zowel op gebied van zang als op gebied van uitstraling erg professioneel en betrokken.  Op onze 25 jarige bruiloft mag ze weer komen zingen.

Josine & Nick.jpg